Arbejds polo shirts

Polo shirts er populære både til mænd og kvinder indenfor mange erhverv. Vis man synes den traditionelle T-shirt er lidt for kedelig, kan man med stor fordel vælge poloer i stedet. Med knapper foran og på nogle modeller en lille brystlomme, sker der lidt mere på overdelen. Hos Pro-Dress.com finder du altid et bredt udvalg af arbejds polo shirts til alle situationer og alle brancher. Hos Pro-Dress.com forhandler de alle de kendte brands som Mascot, Helly Hansen, F. Engel og mange flere. Du kan finde alt i både store og små størrelser og et hav af farver.

Mange forskellige poloer

Udvalget af arbejds polo shirts er stort. Der er mange ting man skal tage stillings til når vælger mellem de mange poloer Pro-Dress.com har på shoppen. Først og fremmest er der farven, som varierer meget. På Pro-Dress.com forhandler de hundredvis af polo shirts i mange forskellige farver. Det vil sige at der altid er rig mulighed for at få arbejds polo shirts i din yndlingsfarve og/eller matche sin corporate identitet. Ved Pro-Dress.com specialisere de sig også i at trykke logoer. De laver alt fra standard logoer til refleks logoer. Det kan være en fordel til erhverv når man skal på messe eller bare vil blive set.

Polo shirts fås både som kortærmede og langærmede modeller. Det giver sig selv, at de kortærmede benyttes, når sommeren er over Danmark eller bare som en god solid undertrøje. Derimod bruges de langærmede polo shirts i overgangsperioder, hvor vejret er mere usikkert og der er chance for regn og kolde dage. Her finder du et bredt udvalg af både kortærmede og langærmede poloer i høj kvalitet og med egenskaber, der passer til dine behov.