Arbejdsjakker

Valget af arbejdsjakker til sine medarbejdere eller en jakke til privatbrug indeholder en del overvejelser. Man skal overveje hvor og hvad jakken skal bruges til. Hos Pro-Dress har de et sport udvalg af arbejdsjakker, til billige priser, alt efter om det er en tynd arbejdsjakke til om sommeren, eller om det er en tykkere varm arbejdsjakke med god sikkerhed til vinteren. De har alt. Der er naturligvis også vidt forskellige krav til arbejdsjakken og dens egenskaber. Her på Arbejdstøj.com finder du inspiration til valget af jakker til både arbejde og fritid.

Du kan finde alt indenfor arbejdstøj, arbejdssko og sikkerheddsko her.

Jakker til al slags arbejde

Det er altid vigtigt at have det rette overtøj. I Danmark er været meget uforudsigelig, det ene øjeblik skinner solen og det næste øjeblik står det ned i stænger. Derfor er det vigtigt at have den rette arbejdsjakke til ethvert behov. Vejret i Danmark er skylden i at der er så store krav til arbejdstøj. Hos Pro-Dress har du afklaret sig med at vejret er som det er, og har derfor det bedste af det bedste til de billigste priser. Om vinteren ved man, at man skal bruge en godt foret vinterjakke til arbejde, mens man om sommeren i mange tilfælde kan klare sig med en trøje, arbejdsvest eller andet arbejdstøj til overkroppen. Det vigtigste er, at man har vejret som en faktor i baghovedet, når man køber arbejdsjakker.

En anden vigtig funktion for arbejdsjakker er, at de kan fungere som en god branding for sin virksomhed. Med firmalogo på brystet eller et stort logo på ryggen, kan man gøre opmærksom på hvilken virksomhed, der arbejder på byggepladsen eller andre projekter. Man kan også få printet navn på jakken, så man altid ved, hvem man snakker med. Profilbeklædning med logo og navn øger din virksomheds synlighed.

Hos Pro-Dress.com tilbyder de print på alt.

Jakke til fritid?

Arbejdsjakker er med tiden gået hen og blivet så moderne at man kan tillade sig at bruge dem i sin fritid, eftersom at producenter er begyndt at gå meget op i design og kvalitet. Specielt hos friluftsmennesker er arbejdsjakker meget populære. Eksempelvis passer vinterjakker og arbejdsjakker fra Macsot og Helly Hansen super godt til fritidsfiskeren, eftersom de er super komfortable og har rigtig god pasform. Arbejdsjakker holdere længere, da jakkerne er produceret til fysisk arbejde, og derfor skal kunne holde længere. Du kan finde mange flere arbejdsjakker på Pro-Dress.com eller ved at klikke her.