Kedeldragter

Kedeldragter er et vidt begreb og man tænker ikke arbejdstøj når man hører ordet. Men faktum er, at en kedeldragt kan være en rigtig god løsning i mange tilfælde. En kedeldragt er en super fin løsning om vinteren og de kolde måneder. Men selvom det er noget meget varmt overtrækstøj, er en kedeldragt også god at have liggende til specialopgaver, hvor denne lækre sag er specielt egnet.

Når det handler om at holde på varmen er en kedeldragt en suveræn løsning. Det er det nemmeste det er utroligt, hvor stor effekt det har på varmen i kroppen, at den kolde luft ikke kan komme ind midt på, hvor jakken normalt stopper og bukserne begynder. At kroppen er lukket inde i samme dragt betyder voldsomt meget og det gør at kroppen lettere kan holde på varmen. Man kan sammenligne det lidt med forskellen på handsker og luffer, i handsker er fingrene delt op skal holde på varmen individuelt, hvorimod i luffer bidrager alle fem fingre fælles til at holde varmt.

Kedeldragter fra Pro-Dress.com kommer i mange kendte brands og mange forskellige variationer med en lang række kombinationer af lommer og andre nyttige funktioner. Mange kedeldragter har forskellige udluftningsfunktioner, dette betyder at det er ganske komfortabelt at bære dragten, selvom vejret egentlig ikke kræver en heldragt. For eksempel er Kedeldragter fra Helly Hansen udstyret med lækkert åndbart materiale, der gør at huden kan ånde og man kan komme af med sveden. Kedeldragter bliver produceret i en lang række forskellige farver og farvekombinationer. Du kan se mere på Pro-Dress.com og se en lang række af fine produkter.

En kedeldragt til det beskidte arbejde

Kedeldragten er et super fint alternativ til det traditionelle arbejdstøj, hvis noget arbejde er særligt beskidt. Det er nemt og sikker at tage en kedeldragt uden på tøjet som beskyttelse mod snavs, olie, maling eller andet. Den generelle høje standard blandt arbejdstøj sikre dig altid den bedste komfort og den bedste sikkerhed når det kommer til træffe en beslutning om hvad man skal købe indenfor sikkerhedstøj. Dette betyder at man kan finde alt inden for kedeldragter til billige priser og god kvalitet, af gode stærke materialer, med tredobbelte syninger og robuste lynlåse og mange andre features her.

Generelt er man mindre fleksibel i en kedeldragt end i andet normalt arbejdstøj. Det kan være sværere at komme til lommerne og man kan ikke bare smide sin jakke når man får det lidt varm. Men med tiden har arbejdstøj på et generelt plan udviklet sig så meget at materialer, finesser og design er nået til et punkt hvor der findes en løsning til alle problemer. Der er sikkerhedstøj på Pro-Dress.com til enhver jobfunktion, der kræver arbejdstøj og mere specifikt kedeldragter med de rettet certificeringer og standarder.

Du kan læse mere om kedeldragter, sikkerhedssko, arbejdsbukser eller andet sikkerhedsbeklædning her.