Sikkerhedsfodtøj

Sikkerhedsfodtøj er ikke bare én slags fodtøj. Eksempelvis har Pro-Dress.com sikkerhedsfodtøj til mange forskellige situationer. Valget af sikkerhedsfodtøj afhænger først og fremmest af, under hvilke forhold de skal bruges.

Læs mere om:

Hvad skal en sikkerhedssko indebære

Når man skal vælge sikkerhedsfodtøj, er det vigtigt at overveje hvilket miljø, de skal bruges i. For det første skal omgivelserne tages i betragtning og ud derefter vejret. Hvis det er meget varmt bør man overveje en sikkerhedssandal eller hvis det er nogle barske, meget kolde eller våde omgivelser, kan en sikkerhedsstøvle eller en standard sikkerhedssko anbefales. Hos Pro-Dress.com forhandler de sikkerhedssandaler, sikkerhedssko med højt eller lavt skaft eller sikkerhedsstøvler er holder godt på varmen. Hvis man arbejder ude hele året rundt i Danmark, skal man selvfølgelig have flere par sikkerhedssko til en sæson. Det er derfor Pro-Dress.com er din bedste mulighed for at finde den rette sko. Det gode ved at vælge sikkerhedsfodtøj fra et enkelt brand som MASCOT, Helly Hansen eller Airtox er, at du kan vide dig sikker på en lignende pasform lige meget om vejret indbyder til sikkerhedssko eller sikkerhedsstøvler.

Når den rigtige type fodtøj er valgt skal også farven vælges. Hos Pro-Dress.com forhandler de sikkerhedsfodtøj i flere forskellige farver. Grundfarven er for det meste sort, som er et meget sikkert valg, mens mønster og detaljer kan fås i farver som gul, blå, grøn og meget andet. Farven på dine sikkerhedssko betyder meget. De siger en del om din branche og hvad dit erhverv er. Du kan finde den helt rette sikkerhedssko og størrelsesguilde her.

Guide til valg af sikkerhedssko

Youtube Link