Sikkerhedssko

Valget af sikkerhedssko er ekstremt afgørende for, hvordan udfaldet på ens arbejdsdag bliver. Hos Pro-Dress.com har de Danmarks størreste udvalg af sikkerhedssko. Pro-Dress.com forhandler alle de kendte brands, som Airtox, Sanita, Mascot, Sika og mange flere. Lige meget om du har bredde eller smalle, korte eller lange fødder eller om du er en mand eller kvinde, så finder du med sikkerhed den rette sikkerhedssko til dit behov, om det er til køkkenet eller til arbejdspladsen har Pro-Dress.com alt.

Materialer, kvalitet og features

De vigtigste faktorer for forbrugeren er brugen er de materialer sikkerhedsskoen er fremstillet af, kvalitet på sikkerhedsskoen og de unikke features som der følger med. Alt efter hvad sikkerhedsskoene skal bruges til, bliver der stillet forskellige krav. Hos Pro-Dress kan man finde sikkerhedssko med mange gode, solide og nødvendige features, som ESD der er lavet af antistatisk materiale der gør at man automatisk aflader, denne sko er egnet til fabriksarbejdere. Der findes adskillige features som sømværn, der formindsker risikoen for at få skarpe genstade op igennem sålen, andre er åndbare der formindsker chancen for fodsvamp og gør at konstant for en let brise ned til foden. Hvis man arbejder på overflader, hvor der er risiko for at være glat, vil sikkerhedssko med Ultra Slip såle være det bedste valg. Den klassike sikkerhedssko kommer selvfølgelig også med en sikkerhedskap.

Du man læse meget mere om sikkerhedssko og deres fede features online.

Skridsikre sikkerhedssko defineres ud fra to målinger. Den ene skridsikkerhedstest udføres på keramik overflade med sæbe. Hvis skoen består denne test får den varemærket SRA. Den anden test foregår på stål med olie, hvis den består denne test, får sikkerhedsskoen varemærket SRB. Hvis en sikkerhedssko består begge disse tests får den en SRC-godkendelse.

Du kan finde stort udvalg af skridsikre sikkerhedssko på Pro-Dress.com eller ved at klikke her.

En Branche – En sko

Den branche man arbejder i bestemmer oftest hvilken sikkerhedssko man skal bære. Hvis man arbejder i barske omgivelser skal man have en Sikkerhedssko med mange sikkerheds features, hvor på den anden side hvis man arbejder på et lager eller en fabrik skal man bruge en skridsikker, åndbar og let sko. De fleste brancher vil dog blive anbefalet tåkappe, da tab af tunge genstande sker ofte. Sømværn er populært, da man med sømværn og tåkappe, har sikret fødderne for både oppe- og nedefra kommende fare.