Tilbehør til arbejdstøj

Der er meget arbejdstøj der ikke er fuldendt uden tilbehør. Hvad er en sko uden en sok, eller sæt arbejdsbukser uden knæpuder. Der er så meget arbejdstøj der er komplimenteret af småt, dog meningsfulds tilbehør.

Pro-Dress.com har et stort udvalg af alt det, du ikke kan undvære. De forhandler alle de kendte brands til suveræne priser. Se mere her.

Kort om forskelligt udstyr

Bælter

En maksimal komfort opnåes ved hjælp af godt tilbehør, der understøtter lige præcis dit behov. Det kan være et bælte der holder dine arbejdsbukser eller arbejdsknickers oppe. Her på siden kan du læse meget mere om bælter og andet tilbehør der netop understøtter dit behov.

Du kan læse mere her om:

Et bælte vil altid være effektivt for den håndværkere, der bruger hængelommer, da bæltet hjælper med at bære de mange kilo værktøj, skruer og søm. Hos Pro-Dress.com kan du finde alt indenfor bælter og andet tilbehør.

Knæpuder

Knæpuder er en super populær feature i mange sikkerhed- og arbejdsbukser, efter som det giver god komfort. Knæpuder kan forebygge en del skader hvis man laver knælende arbejde dag ud dag ind, eller hvis man bare en gang imellem går ned på alle fire for at arbejde nær til jorden. Du kan finde alt inden for kvalitets knæpuder inde på Pro-Dress.com hvor de sælger knæpuder og andet tilbehør fra alle de kendte brands.

Hængelommer

Hængelommer er meget populære i blandt håndværkere i Danmark. Det rigtige tilbehør til arbejdstøjet kan gøre din arbejdsdag væsenligt nemmere, og det kan være med til at spare dig tid. Med tilbehør som hængelommer kan du øge effekten fordi man ikke skal gå frem og tilbage til værktøjskassen så ofte som ellers nødvendigt. Med hængelommer kan du fylde dine lommer med rigtigt værktøj, og ikke kun søm og skruer.

Halsvarmere

Halsvarmere er gode til når vinteren banker på. Det er en hurtig løsning som man bare trækker og hovedet. Den varmer ekseptionelt og den kommer i super smart design. Stoffet er lavet af super blødt microfiber der holder godt varm og sørger for god komfort.

Sokker

Sokker er en af de ting mange håndværkere glemmer at bruge rigtige penge på. Sokken er lige så vigtig som selve sikkerhedsskoen. Hvorfor købe gode og komfortable sikkerhedssko med alle mulige features uden at købe den rette sok. Sokker spiller en stor rollen inden for sko og den generelle komfort for fødderne. Du kan finde billige sokker og strømper på Pro-Dress.com.